Actualitate

Doi tineri din Bihor s-au ales cu dosare penale, după ce au dat buzna într-un magazin și au furat bani și țigări

Publicat

pe

foto generic, hometownstation.com

Doi tineri cu vârste de 30 și 29 de ani din localitatea bihoreană Nucet s-au ales cu dosare penale, după ce polițiștii i-au prins că au dat buzna într-un magazin și au furat bani, țigări și alte bunuri.

Informația a fost făcută publică miercuri, printr-un comunicat, de purtătorul de cuvânt al Poliției Bihor, comisarul șef Alina Fărcuța. Fapta s-a petrecut în noaptea de luni spre marți, fiind sesizată prin 112 de patronul magazinului, un bărbat de 40 de ani din Lunca.

Omul a reclamat că „persoane necunoscute au pătruns prin efracție în incinta magazinului din Ștei al societății și au sustras aproximativ 1.800 de lei, 30 de cartușe cu țigări, un monitor și alte bunuri, provocând un prejudiciu total estimat la 8.500 de lei”.

„În urma investigațiilor efectuate, polițiștii din Ștei au identificat cu operativitate persoanele bănuite de comiterea faptei ca fiind doi bărbați de 30, respectiv 29 de ani, ambii din localitatea Nucet, județul Bihor. Polițiștii au recuperat de la cei doi aproximativ 90% din prejudiciul provocat”, menționează comunicatul.

A fost întocmit dosar penal, iar polițiștii verifică dacă nu cumva cei doi sunt autori ai unor alte fapte penale.

Click aici pentru a lasa un comentariu
Exit mobile version