Sanatate

Un nou record de infectări cu Covid-19: 66 de cazuri noi în Bihor

Publicat

pe

(Sursa foto: Reginamaria.ro)

De miercuri până joi, în Bihor au mai fost depistate încă 66 de persoane cu Covid, un nou record la nivel județean, raportat de Grupul de Comunicare Strategică.

Noii diagnosticați provin din Nucet, Oradea, Bratca, Popeşti, Lăzăreni, Dobreşti, Sârbi, Copăcel, Nojorid, Oşorhei, Bunteşti, Pomezeu, Ştei, Ineu, Finiş, Tinca, Batăr, Salonta, Vârciorog, Tulca, Pocola, Beiuş, Ţeţchea, Lugaşu de Jos, Roşia, Tileagd, Şuncuiuş, Borod, Ceica, Sântandrei, Câmpani, Auşeu, Drăgăneşti şi Avram Iancu.

Cei mai mulți, 14 la număr, au domiciliul în orașul Nucet. Potrivit unor surse medicale, majoritatea bolnavilor depistați în județ au intrat în contact cu persoane diagnosticate anterior cu Covid-19.

Aceleași surse mai transmit că alți 3 bihoreni, internați la Spitalul Municipal din Oradea, și-au pierdut viața în urma îmbolnăvirii cu noul coronavirus.

Pe de altă parte, în ultimele 24 de ore, 18 persoane au fost externate din unitatea exclusiv anti-Covid fiind declarate vindecate. Acolo mai sunt în prezent 370 de pacienți.

Click aici pentru a lasa un comentariu
Exit mobile version