Urmareste-ne pe

Actualitate

Accident cu două microbuze și un autoturism în zona Parcului Industrial 1 din Oradea: 17 persoane implicate, 9 au ajuns la spital

Publicat

pe

9 persoane au ajuns la spital joi dimineață, în urma unui accident produs în zona Parcului Industrial 1 din Oradea de pe Calea Borșului.

Potrivit unei informări făcute de purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Crișana – Bihor, lt. col. Camelia Roșca, evenimentul a fost anunțat la 112 la ora 5.35.

Totul s-a întâmplat pe strada Nicolae Filipescu din Oradea.

„Cele 17 persoane implicate în accident au fost evaluate de echipajele SMURD, nouă dintre acestea, care prezentau răni ușoare, fiind asistate medical și transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean Bihor”, a precizat într-o primă informare, Camelia Roșca.

La caz au fost mobilizate trei echipaje de pompieri militari din cadrul Detașamentului 2 Oradea, cu o autospecială de victime multiple, o ambulanță SMURD tip B2 și o autospecială de lucru cu apă și spumă, echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea și autospeciala medicului de urgență.

Poliția Bihor anchetează felul în care s-a produs evenimentul.

„La data de 25 ianuarie a.c., la ora 05.35, Inspectoratul de Poliție Județean Bihor a fost sesizat prin S.N.U.A.U. 112 că, pe strada Nicolae Filipescu din municipiul Oradea, în împrejurări ce urmează a fi stabilite din cercetări, s-a produs un accident rutier, în care a fost implicat un microbuz.

La scurt timp, un autoturism ar fi acroșat microbuzul și un alt microbuz, prezent în zonă pentru a prelua călători, în acest caz evenimentul fiind unul fără victime”, a explicat Alin Laza, de la Biroul de presă al Poliției.

Cauza accidentului nu a fost făcută publică deocamdată.