Urmareste-ne pe

Sport

FC Bihor anunță al șaselea transfer: Vlad Gîsă

Publicat

pe

FC Bihor a anunțat miercuri cel de-al șaselea transfer din această iarnă.

„Este vorba despre Vlad Gîsă, jucător care vine, de asemenea, din Liga 2, el fiind în stagiunea de toamnă componentul echipei CSC Dumbrăviţa”, se arată într-un comunicat transmis de reprezentanții clubului.

Vlad Gîsă este cel de-al şaselea transfer al FC Bihor din această iarnă, după Eric Andrei Vînău, Luca Tincău, Ionuţ Tănase, Sergiu Ciocan şi Krisztian Gagyi.

Născut pe 10 iunie 1998, Vlad Petru Gîsă evolueză pe postul de fundaş central.

„Înainte să ajungă la FC Bihor, Vlad a mai evoluat pentru Chindia Târgivişte, FC Voluntari, Turris Turnu Măgurele, Farul Constanţa, Unirea Constanţa, Astra Giurgiu şi CSC Dumbrăviţa.

În sezonul 2023-2024, Vlad Gîsă a disputat în Liga a II-a cu echipa din Dumbrăviţa 14 din cele 15 meciuri ale stagiunii de toamnă”, se mai arată în comunicat.

Contractul este valabil pe doi ani și jumătate.

„Vlad este un jucător pe care l-am dorit, un jucător cu profil defensiv, un fundaş central. Este un jucător experimentat, un jucător care are în jur de 50 de meciuri la nivel de Liga a II-a. Cred că va fi un jucător important în angrenajul echipei şi sperăm ca evoluţiile lui să fie lăudabile şi, aşa cum am mai spus, să putem să ne atingem obiectivele propuse”, a declarat antrenorul Florin Farcaş, citat în comunicat.

Mai mult
Click aici pentru a lasa un comentariu

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *