Urmareste-ne pe

Sport

FC Bihor l-a achiziţionat pe Ricardo Farcaş

Publicat

pe

FC Bihor a bifat o nouă achiziție importantă pentru debutul noului sezon din Liga a treia la fotbal.

Într-o conferință de presă organizată joi, clubul orădean și-a prezentat ultima achiziţie: Ricardo Farcaş, internaţional de tineret, fiul antrenorului Florin Farcaş, care şi-a reziliat contractul cu echipa italiană Siena.

„Am avut trei oferte din Liga I, dar au fost anumite probleme cu grila mea de formare. Astfel, aveam de ales între a juca la FC Bihor sau a sta până în vară fiind jucător sub 23 de ani. M-am pregătit o perioadă cu FC Argeş, dar după problemele cu grila am venit la FC Bihor”, a explicat Ricardo, jucător în vârstă de 22 de ani, care a mai fost ofertat şi de liderul la zi al campionatului Ligii I, Farul Constanţa.

Pentru că nu s-a putut transfera la o echipă de primă ligă, Ricardo a ales să nu stea până în vară şi să dea o mână de ajutor echipei pregătite de tatăl său, aici unde se întoarce după 9 ani.

„Este o provocare şi pentru mine să joc pentru FC Bihor. Îmi propun să ne calificăm în play-off şi să ajut cu tot ce pot echipa. Nu am avut probleme de acomodare pentru că pe majoritatea colegilor îi cunoşteam, cu unii am şi jucat. Sunt nişte băieţi extraordinari. Avem o echipă tânără, talentată, iar jucătorii cu experienţă de ajută foarte mult”, a mai declarat talentatul fotbalist orădean.

Ricardo Farcaş (foto) a semnat cu FC Bihor pentru o perioadă de un an şi jumătate, iar după ce a evoluat în amicalele din această iarnă, el poate debuta şi în jocurile oficiale ale echipei de seniori, sâmbătă, când, de la ora 15, „roş-albaştrii” vor primi replica celor de la CSM Satu Mare, în cadrul etapei a 16-a a Seriei a 10-a din Liga a III-a. Meciul, programat la Stadionul Iuliu Bodola, va opune echipele de pe locurile 2 şi 3 în serie, fiind considerat derby-ul rundei.

În cazul unei victorii, FC Bihor îşi poate asigura deja prezenţa în faza play-off a competiţiei.

Citiți mai mult în articolul „Încep jocurile oficiale: FC Bihor l-a achiziţionat pe Ricardo Farcaş şi susţine sâmbătă derby-ul cu CSM Satu Mare, cu speranţe la promovare!”