Urmareste-ne pe

Politica

„E nevoie de fapte”. Dorin Boca este candidatul PSD Bihor pentru funcția de primar al comunei Lunca (FOTO/VIDEO)

Publicat

pe

Este oficial: fostul consilier judeţean Dorin Boca este candidatul PSD Bihor pentru funcția de primar al comunei Lunca!

Anunţul a fost făcut chiar de Boca, pe 23 martie, în prezenţa a peste 200 de susţinători strânşi în căminul cultural din Lunca, alături de lideri zonali și regionali ai PSD, primari social-democraţi din zonă şi reprezentanţi ai mediului de afaceri.

E vremea pentru fapte

În discursul de lansare, Dorin Boca a prezentat pe larg problemele comunităţii şi planurile sale pentru dezvoltarea comunei, subliniind nevoia de schimbare reală a serviciilor publice, de proiecte pentru îmbunătăţirea infrastructurii rutiere, realizarea reţelei de utilităţi publice şi atragerea investiţiilor private, inclusiv în turism.

„E vremea pentru fapte. Timp de șase mandate, adică aproape un sfert de veac, am fost martori la afaceri dezastruoase, la acțiuni necugetate sau rău intenționate, bani aruncați pe lucrări deplorabile, asocieri și concesionări dincolo de litera legii. Avem gropi în loc de drumuri, rețeaua de apă potabilă, cea de canalizare sunt nefuncționale, stația de epurare e o glumă proastă”, a atras atenţia Boca. 

O echipă pentru Lunca

În cursa competiției electorale, Dorin Boca s-a înscris cu o echipă de consilieri locali tineri şi dedicaţi, cu specializări acoperind multiple domenii, deoarece, în opinia lui, administraţia locală din Lunca are nevoie de specialişti pentru o schimbare reală. „Cei aflați acum la puterea locală nu mai au ce să demonstreze politic și profesional, a venit timpul altor lideri locali”, a mai adăugat candidatul PSD, strategie care reflectă o viziune amplă și integrată pentru dezvoltarea comunei, după cum a spus senatorul PSD Florian Bodog.

Din echipa lui fac parte Corina Lezeu, Raul Bondar, Ionuț Zaharia Matei, Septimiu Bărăian, Alexandra Haneș, Raul Rotar, Alexandra Valentina Niculescu, Mircea Florin Malița, Ioan Horj, Cristian Briscan, Florin Drăgoi, Ionuț Miclea. Cu toţii au pregătirea profesională pentru a aborda o gamă largă de probleme și pentru a-i fi sprijin în realizarea proiectelor pregătite pentru viitorul său posibil mandat. 

Avem treabă

„Avem treabă”, a mai spus Dorin Boca, expunând câteva dintre priorităţile sale, toate cu accent pe îmbunătățirea calității vieții locuitorilor din Lunca: „Trebuie să asfaltăm drumurile, să rezolvăm problema apei potabile, a canalizării. Vom realiza un parc fotovoltaic, care să producă electricitate pentru instituțiile publice și pentru iluminatul public din comună. Tinerii noștri trebuie să rămână aici, deci vor avea pentru copiii lor o grădiniță și o școală modernă, locuri de joacă în fiecare sat. Vom atrage investiții private care să genereze locuri de muncă, avem pregătite proiecte inovative, care să ofere activități și servicii turiștilor, dar și protejarea patrimoniului local”, a exemplificat candidatul PSD Bihor pentru funcția de primar al comunei Lunca.

(advertorial)

Mai mult