Urmareste-ne pe

Magazin

Primăvara, sărbătorită în Oradea: Concerte cu invitați și melodii celebre, dar și spectacole de teatru cu tâlc

Publicat

pe

Sursa foto: eBihoreanul.ro

Primăvara sosește în Oradea nu doar cu vreme mai însorită, zile mai lungi, flori și miresme, ci și cu numeroase spectacole. 

O pleiadă de actori vor aduce în fața publicului comedii sonore, unele cu accente dramatice, în agenda locală fiind programate totodată concerte cu piese celebre și romantice. Trebuie spus însă că prețurile biletelor nu sunt tocmai mici…

Asociația Enjoy Music, alături de compozitorul și dirijorul Andrei Tudor, a anunțat un eveniment special pentru seara de 17 martie pe scena Teatrului Regina Maria, cu invitați de seamă.

„Am cules un buchet de piese aflate sub semnul iubirii: dragostea pentru frumos, dragostea pentru muzică, precum și acel sentiment ce leagă destine. Vor fi aduse în fața publicului compoziții care reprezintă momente importante ale evoluției mele componistice, dar și lucrări aparținând altor autori, pe care le-am rearanjat, îmbrăcându-le în haine orchestrale noi și care vor fi interpretate de Paula Seling, Aurelian Temișan, Ovidiu Lazăr, Rebeca Moje, Natalia Bendre, alături de orchestră, de Reformers Band și de Grupul Asociației Enjoy Music”, spune Andrei Tudor.

Programul concertului „Cât de frumoasă ești” cuprinde piese semnate de Ennio Morricone, Charlie Chaplin, Ed Sheeran, Leroy Anderson, dar și compoziții românești. Împărțite pe categorii, biletele se pot cumpăra de pe platforma iabilet.ro la prețuri între 60 și 200 lei.

Citiți mai mult pe www.eBihoreanul.ro!

Mai mult
Advertisement