Urmareste-ne pe

Sanatate

A fost depășit pragul de 2.500 de infectări cu Covid-19 în Bihor

Publicat

pe

(Sursa foto: cnbc.com)

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat joi că încă 64 de bihoreni s-au infectat cu noul coronavirus, în ultimele 24 de ore. Astfel, numărul total al cazurilor de Covid-19 în Bihor, de la începutul pandemiei, a ajuns la 2.501 de cazuri.

Potrivit unor surse medico-sanitare, bolnavii provin din Oradea, Beiuş, Lunca, Tinca, Nucet, Tileagd, Bratca, Bulz, Sântandrei, Ceica, Husasău de Tinca, Ţeţchea, Paleu, Măgeşti, Suplacu de Barcău, Oşorhei, Curăţele, Borod, Popeşti, Sânmartin, Şuncuiuş, Bunteşti, Viişoara, Derna, Toboliu, Finiş şi Drăgăneşti.

GSC a mai transmis și că printre județele unde s-au înregistrat decese se află și Bihorul, fără a oferi însă detalii. Surse medicale locale precizează, însă, că ar fi vorba despre doi pacienți care și-au pierdut viața pe fondul infectării cu noul virus.

Joi dimineaţă, în Spitalul Municipal din Oradea erau internate 503 persoane, iar în judeţ erau înregistrate 901 de cazuri active.

La nivel național, Bihorul se află pe al treilea loc la numărul de infectări înregistrate de miercuri până joi, după București și Bacău.