Urmareste-ne pe

Actualitate

Așa va arăta parcarea supraetajată de lângă Spitalul Județean Oradea! (FOTO)

Publicat

pe

Primarul Oradiei, Ilie Bolojan, a prezentat luni într-o conferință de presă, stadiul parcării supraetajate de lângă Spitalul Clinic Județean de Urgență, municipalitatea făcând publice și primele imagini care arată cum va fi, la final, lucrarea.

În ceea ce privește proiectul parcării supraetajate din strada Gheorghe Doja, acesta este într-o fază avansată, două documentații fiind în lucru: un plan de urbanism zonal care este în dezbatere publică, care probabil în ședința Consiliului Local din luna noiembrie urmează să fie votat, iar studiul de fezabilitate este gata, a precizat Ilie Bolojan, conform unui comunicat al municipalității.

Parcarea va avea 5 niveluri (un subsol, un parter, un etaj I și II precum și o terasă) și va cuprinde 516 locuri de parcare. La parter, în partea din față, vor fi magazine. Valoarea acestei parcări este de 7,7 milioane euro, sumă ce include exproprierile, relocările de utilități și consolidări.

„Între parcare și corpul nou și ambulatoriu va exista o traversare supraterană, care va avea o lungime de 13 metri și care va face posibilă intrarea din parcare direct în spital. În felul acesta vom scăpa de necazurile care sunt generate de lipsa locurilor de parcare din zona spitalului”, a declarat Ilie Bolojan.

Indicatorii tehnico-economici ai acestei parcări vor fi aprobați de Consiliul Local la finalul lunii noiembrie, iar la începutul anului viitor se va trece la procedura  de licitație.

Mai mult
Click aici pentru a lasa un comentariu

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *