Urmareste-ne pe

Actualitate

Bătaie cu pumni și cuțite pe o stradă din Oradea

Publicat

pe

sursa foto: eBihoreanul.ro

Două persoane au ajuns la spital, joi seară, după ce două familii de ţigani s-au luat la bătaie cu pumni şi cuţite pe o stradă din apropierea Parcului Ţăranilor din Oradea. A fost nevoie de intervenţia mai multor echipaje ale Poliţiei municipiului şi Serviciului pentru Acţiuni Speciale pentru a aplana scandalul, iar 5 persoane au fost conduse la audieri.

Altercaţia s-a produs pe strada Mărăşeşti şi ar fi pornit din pricina unei fete. În bătaia care s-a lăsat cu răniţi şi geamuri sparte au fost implicate cel puţin 7 persoane. Victimele sunt doi bărbaţi, care au fost transportaţi la Spitalul Judeţean cu diverse răni, unul dintre ei având şi leziuni provocate prin tăiere.

„Altercaţia a fost aplanată cu operativitate de poliţiştii orădeni împreună cu poliţiştii de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale. Urmează ca, în funcţie de gravitatea leziunilor suferite de cele două persoane transportate la spital, să fie făcută încadrarea juridică a faptei. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea împrejurărilor şi cauzelor producerii evenimentului”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul şef Alina Fărcuţa.

Vecinii celor două familii susţin că nu e primul scandal provocat de aceştia. În urmă cu aproximativ 5 ani, s-au mai luat la bătaie, cu topoarele, avariind şi maşina unor vecini.

În urma audierilor făcute de poliţişti, cercetările au fost preluate de Serviciul de Investigaţii Criminale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, pentru infracţiunea de tentativă de omor.

Mai mult
Click aici pentru a lasa un comentariu

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *