Urmareste-ne pe

Actualitate

Bihoreancă de 20 de ani, prinsă la volan, deși nu avea permis de conducere

Publicat

pe

foto generic, bethanydillon.com

O tânără bihoreancă s-a ales cu dosar penal, după ce polițiștii au prins-o conducând fără să aibă acest drept.

Șoferița a fost prinsă în trafic în cursul după amiezii de luni, 15 februarie, la ora 16.25.

„Pe strada Oituz din localitatea bihoreană Diosig, polițiștii Secției nr.3 de Poliție Rurală Biharia au depistat în trafic o tânără de 20 de ani, din comuna Roșiori, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule”, arată un comunicat transmis marți de Poliția Bihor.

Tânăra este cercetată, acum, într-un dosar penal, în vreme ce alți participanți la trafic – 89 la număr – s-au ales cu amenzi a căror valoare totală s-a ridicat la 22.715 de lei.

„24 de sancțiuni au fost aplicate pentru depăşirea limitelor legale de viteză, 15 sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea prevederilor legale privind portul centurii de siguranță, au fost sancționați doi bicicliști, iar 48 de sancțiuni au fost aplicate pentru alte abateri de la regimul circulaţiei rutiere”, explică informarea Poliției.

Ca măsură complementară, pentru comiterea unor fapte care atrag suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, poliţiştii au reţinut două permise de conducere. De asemenea, au fost reţinute două certificate de înmatriculare și au fost constatate șase tamponări.

Mai mult
Click aici pentru a lasa un comentariu

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *