Urmareste-ne pe

Actualitate

Andaluzia Coraș este noua șefă a Casei de Pensii Bihor

Publicat

pe

După o şedere de 13 luni în funcţie, UDMR-istul Szarka Arpad nu mai este directorul Casei Judeţene de Pensii Bihor. Acesta a fost înlocuit cu o funcţionară din cadrul instituţiei, Andaluzia Coraş, fără apartenenţă politică.

„Cu începere de azi (n.r. – marţi, 14 ianuarie) a fost pus în aplicare un ordin al preşedintelui Casei Naţionale de Pensii, potrivit căruia am fost numită în funcţia de director general al Casei Judeţene de Pensii Bihor”, a declarat noua şefă a instituţiei, Andaluzia Coraş.

Noua directoare are 42 ani, este jurist de profesie, iar din 2014 conducea Serviciul Stabiliri Prestaţii şi Pensii Internaţionale din cadrul CJP Bihor.

Szarka a fost repus astfel pe funcţia pe care o ocupase anterior, de şef al Serviciului de Comunicare şi Relaţii Publice al CJP Bihor.

Prin Ordinul preşedintelui CNP, Laurenţiu Ţenţ, a mai fost numit un director adjunct al CJP Bihor, şi anume Bogdan Maga, responsabil cu Direcţia Stabiliri şi Plăţi Prestaţii.

Cealaltă directoare adjunctă este, de patru ani, Carmen Polman, membră PSD, care a exercitat şi atribuţiile funcţiei de director general al CJP Bihor până în februarie 2018, când pe această funcţie a fost numit Szarka Arpad.

Scaunul lui Szarka se clătina încă de la finele anului trecut, când s-a numărat printre directorii Caselor Judeţene de Pensii care pe data de 30 decembrie nu i-au răspuns la telefon ministrului Muncii, Violeta Alexandru.

Mai mult
Click aici pentru a lasa un comentariu

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *