Urmareste-ne pe

Actualitate

Doi gemeni, dați dispăruți de mamă, au fost găsiți într-un centru de plasament

Publicat

pe

Doi gemeni din comuna Diosig și tatăl lor au fost dați dispăruți, miercuri, de către mama micuților. Autoritățile i-au găsit pe copii într-un centru de plasament.

Potrivit unui comunicat transmis de Inspectoratul de Poliție Bihor, bărbatul de 37 de ani i-a luat pe cei doi gemeni, de 5 ani și 11 luni, de acasă, în data de 1 august și nu au mai revenit.

Cei trei, Bajko Istvan (părintele), Bajko Stefania Noemi și Bajko Istvan Jozsef, au fost dați dispăruți de mama copiilor, miercuri, 12 august.

Copiii au fost găsiți de autorități joi dimineața, într-un centru de plasament. „Cei doi minori gemeni care au fost daţi dispăruţi au fost găsiţi, în cursul dimineţii de 13 august, de poliţiştii Secţiei nr. 3 de Poliţie Rurală Biharia împreună cu poliţiştii din Salonta, într-un centru de rezidenţă minori din municipiul Salonta. Aceştia nu au fost victima vreunei infracţiuni şi urmează să fie încredinţaţi mamei”, a anunţat Poliţia Bihor, potrivit unui alt comunicat.

Din câte se pare, cei doi părinți s-ar fi despărțit, pe fondul unor neînțelegeri. Mama a fost plecată în străinătate, iar tatăl îi creștea singur pe gemeni. Potrivit unor surse, acesta a fost nevoit să plece din localitate și deoarece nu mai putea să aibă grijă de ei, i-a lăsat pe micuți în centru. Tatăl nu este suspectat de nicio infracțiune.

Mai mult
Click aici pentru a lasa un comentariu

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *