Urmareste-ne pe

Actualitate

Flagrant pentru trafic de droguri: Trei tineri din Bihor, „săltați” de polițiști (FOTO)

Publicat

pe

Flagrant al polițiștilor Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Oradea – Serviciul Antidrog și al procurorilor DIICOT din Oradea.

Trei tineri cu vârste de 22 și 26 de ani din localitatea bihoreană Vășad s-au ales cu dosare penale și au fost reținuți pentru 24 de ore, după ce au fost prinși în flagrant delict că au vândut 480 de grame de hașiș.

„În cauză există suspiciunea rezonabilă că inculpații fac parte dintr-o grupare specializată în traficul de droguri de risc, respectiv cannabis şi haşiş, aceştia livrând drogurile altor distribuitori, dar şi consumatori de pe raza județului Bihor, la un preţ de 35-60 lei/gram în funcţie de cantitatea cumpărată”, arată un comunicat al DIICOT.

Flagrantul s-a desfășurat în cursul zilei de miercuri, după ce tinerii au vândut cantitatea de 480 de grame de haşiş contra sumei de 1.860 lei.

Tot miercuri, au fost făcute și perchezițiile la domiciliile tinerilor (3 în Vășad și una în Oradea), în urma cărora a mai fost ridicată cantitatea de 184 de grame haşiş (rezină de cannabis), sume de bani, grindere şi cântare de precizie.

„Cele 665,28 de grame de droguri au fost indisponibilizate în vederea expertizării”, arată și un comunicat al Poliției Bihor.

„În cursul zilei de astăzi, inculpății urmează să fie prezentați Tribunalului Bihor cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile”, mai arată DIICOT.

Mai mult
Click aici pentru a lasa un comentariu

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *