Urmareste-ne pe

Actualitate

Hoț urmărit internațional, prins în Bihor: a fost reținut la Cheriu

Publicat

pe

Sursa foto: estidiniasi.ro

Un bărbat de 44 de ani, urmărit internațional, a fost prins și reținut în localitatea Cheriu din județul Bihor.

Acesta era căutat de autoritățile din Austria pentru furt.

„Luni, 6 ianuarie a.c., în jurul orei 15.30, pe raza localităţii bihorene Cheriu, poliţiştii Secţiei nr. 5 de Poliţie Rurală Oradea – Postul de Poliţie Oşorhei din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au depistat un bărbat de 44 de ani, din localitatea Drăgeşti, judeţul Olt, urmărit internaţional. Autorităţile din Austria au emis pe numele acestuia un Mandat European de Arestare, fiind bănuit că ar fi comis infracţiunea de furt, pe teritoriul respectivului stat”, au transmis, marţi, reprezentanţii Inspectoratului de Poliție Județean Bihor.

Bărbatul a fost prezentat de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel, care a emis o ordonanţă de reţinere pe numele hoțului, pentru 24 de ore.

Acesta a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor, urmând să fie prezentat marţi Curţii de Apel Oradea cu propunere de arestare provizorie, în vederea predării către autorităţile austriece.

Mai mult
Click aici pentru a lasa un comentariu

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *