Urmareste-ne pe

Actualitate

Mașini în flăcări! Incendiu violent la un service auto din Oradea, care a afectat 6 autovehicule (FOTO/VIDEO)

Publicat

pe

Pompierii bihoreni au intervenit în noaptea de miercuri spre joi la un incendiu violent izbucnit în curtea unui service auto din Oradea.

Flăcările au afectat șase autovehicule.

Evenimentul a fost sesizat în jurul orei 1 în dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Crișana” al județului Bihor, prin 112.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de pompieri militari și pompieri paramedici cu autospeciale de stingere cu apă și spumă.

Când pompierii au ajuns la locul intervenției, „flăcările se manifestau deosebit de violent, cu degajări mari de fum, la o autoutilitară și două autoturisme, existând un risc ridicat de extindere a acestora la celelalte autovehicule aflate foarte aproape de focare, precum și la două clădiri”, se arată într-un comunicat transmis de biroul de presă al ISU Crișana.

În circa 20 de minute salvatorii au reușit să stingă flăcările și să lichideze focarele, salvând astfel 15 autoturisme și cele două construcții din apropiere, unde se afla atelierul de vulcannizare și cel de reparații auto.

Focul a distrus însă în proporție de 80% o autoutilitară și parțial două mașini (compartimentul motor și habitaclul în cazul unuia, respectiv stopurile și bara, în cazul celuilalt) și a degradat alte trei autovehicule.

Cel mai probabil incendiul a fost provocat de un conductor electric defect, după cum au arătat cercetările preliminare ale pompierilor.