Urmareste-ne pe

Actualitate

Polițiștii bihoreni cer ajutor pentru identificarea unei femei lovite mortal de tren (VIDEO)

Publicat

pe

Polițiștii bihoreni cer ajutor pentru a putea identifica o pensionară care a fost lovită mortal de tren în 26 iunie.

Accidentul s-a petrecut în Biharia, în jurul orei 4, când bătrâna a fost lovită de trenul InterRegio1744 care circulă pe relaţia Baia Mare – Timişoara Nord.

„La data producerii accidentului feroviar, femeia, cu vârstă cuprinsă între 60 şi 70 de ani, purta o bluză de culoare galbenă, pantaloni de culoare închisă şi era încălţată cu o pereche de sandale roz”, se arată într-o informare, transmisă în numele poliţiştilor Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Cluj Napoca – Serviciul Judeţean de Poliţie Transporturi Bihor – Postul de Poliţie T.F Episcopia Bihor.

Femeia avea o înălţime de 1,55 – 1,65 m, ochi albaştri – verzui și păr roşcat.

Pentru a putea fi identificată mai ușor, agenții au trimis și un video în care aceasta poate fi văzută doar de la spate, cum se deplasează greoi, aplecată.

„Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie, să apeleze gratuit numărul de telefon 112 sau să ia legătura cu şeful Poliţiei T.F Episcopia Bihor, agent şef de poliţie Bara Georgian, la numărul de telefon 0755/139.401”, arată comunicatul.

Descarcă filmulețul trimis de Poliție!

Mai mult
Click aici pentru a lasa un comentariu

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *