Urmareste-ne pe

Actualitate

Prima clinică de fertilizare in vitro din nord vestul ţării este la Oradea

Publicat

pe

La Oradea a fost acreditată prima clinică de fertilizare in vitro din nord-vestul ţării. Astfel, tinerii infertili au o nouă şansă de a se bucura de o viaţă de familie completă, fără să fie nevoiţi să se deplaseze în alte oraşe mari din ţară sau chiar în străinătate.

La Centrul de Diagnostic şi Tratament al Infertilităţii Calla din Oradea, pe cei care nu pot avea copii îi aşteaptă medici pregătiţi în Germania şi Italia care efectuează fertilizări in vitro.

Clinica a fost acreditată pe 24 februarie, de Agenţia Naţională de Transplant, punând astfel Oradea pe harta clinicilor de acest fel, alături de cele din Bucureşti, Timişoara sau Târgu Mureş.

Informaţia a fost făcută publică marţi de către doctoriţele Liana Antal, Anca Huniadi şi Petronela Naghi, în cadrul unei conferinţe de presă.

„Suntem convinşi că prin noile servicii venim în întâmpinarea nevoilor populaţiei, pentru că infertilitatea este o patologie în creştere în toată lumea, iar rezultatele muncii noastre vor aduce bucurie în multe familii”, a precizat Antal.

Aceasta a mai adăugat că preţul unei proceduri va fi de 1.900 euro, iar conducerea clinicii va începe demersuri pentru finanţarea acestui tip de tratament.

Mai mult
Click aici pentru a lasa un comentariu

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *