Urmareste-ne pe

Actualitate

Ziua Skoda, sărbătorită cu veselie și cu lecții rutiere preventive, la Autogrand Oradea (FOTO / VIDEO)

Publicat

pe

Ziua Skoda a fost sărbătorită cu veselie și cu lecții rutiere preventive, sâmbătă, la dealerul Autogrand Oradea, unde zeci de copii s-au jucat cu mașinuțe Skoda în miniatură și au stat la povești cu un polițist rutier, în vreme ce părinții lor admirau cel mai nou model al brandului, Skoda Kamiq.

Evenimentul, care a durat aproximativ 4 ore, s-a dorit a fi o întâlnire amicală cu partenerii. „Important este să vină clienţii cu copiii şi să fie o altă atmosferă decât cea din timpul săptămânii, când avem de gestionat diverse probleme, gen note de plată şi altele, iar acum ne dorim să fie un pic mai altfel. Feedback-ul este elocvent: lumea vine şi vine cu drag şi se simte bine”, a explicat Tibor Rittner, proprietarul Autogrand.

Copiii s-au simțit în lumea lor în showroom-ul din Calea Clujului 201 și, pe lângă jocuri, și-au dovedit din plin istețimea când agentul şef Florin Spătaru, de la Poliţia Rutieră, i-a luat la o lecţie atipică de legislaţie rutieră. Pentru a face jocul mai interesant, agentul chiar i-a sfătuit pe cei mici să devină „poliţiştii” părinţilor lor, sfătuindu-i să-i „amendeze”, notând într-un caiet, de fiecare dată când adulții vorbesc la telefon la volan, nu poartă centura de siguranţă sau trec pe roşu şi să transforme „steluţele”-amendă în cadouri. „Atenţie, însă, chiar şi dacă strângi în carneţel 50 de steluţe, dacă cumva ai intrat în maşină şi nu te-ai aşezat în scăunelul tău sau nu ţi-ai pus centura, le pierzi pe toate, automat!”, i-a avertizat el.

Evenimentul s-a terminat în aceeaşi atmosferă veselă, cu jocuri, şi cu un moment de dansuri populare oferit de ansamblul Uniunii Cehilor şi Slovacilor din Valea Ierului.

Sărbătoarea continuă, însă, la Autogrand Oradea. Adulţii sunt invitaţi să testeze noua maşină Skoda Kamiq, înscriindu-se la test drive, la dealerul din Calea Clujului nr. 201, la telefon 0259/432320. Iar apoi… drum bun, cu Skoda!

Fereastră în fereastră (iframe)(Advertorial)

Mai mult
Click aici pentru a lasa un comentariu

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *