Urmareste-ne pe

Educatie

„Animalele….au talent”: Copiii, invitați la o nouă piesă de teatru, la ERA Park Oradea

Publicat

pe

ERA Park Oradea anunță o nouă piesă de teatru dedicată celor mici.

Duminică, 14 martie 2021, trupa Trendart va oferi două reprezentații ale spectacolului „Animalele….au talent”, între orele 10.00 – 10.50, respectiv 11.20 – 12.00, în sala de evenimente a centrului comercial.

„Este vorba despre un spectacol de teatru divertisment atât pentru copii, cât și pentru părinți și bunici. Pe ritmul lui Ceaikovski, al Marşului lui Radetzki, pe timpii Nunţii lui Figaro sau în paşi de samba, spectatorii vor gusta din plin noua piesă”, au explicat reprezentanții trupei, potrivit unui comunicat al ERA Park.

Din distribuție fac parte actorii: Nora Tiu Chiriac, Loredana Ionaș, Daniel Teszler și Carla Manea, iar regia artistică este semnată de Marius Aron și Nora Tiu Chiriac. Scenografia și textul au fost asigurate de Csuri Emese, în vreme ce mixajul și înregistrările de studio poartă amprenta inginerului Veres Laszlo, în managementul lui Marius Aron și Eric Christian Aron.

Organizatorii atrag atenția asupra respectării măsurilor de siguranță în contextul pandemiei de Covid-19.

Pe lângă faptul că numărul maxim de participanți pe reprezentație va fi de 120, iar în pauză scaunele vor fi dezinfectate și sala aerisită, participanții cu vârste de peste 5 ani trebuie să poarte masca de protecție pe tot parcursul spectacolului.

De asemenea, ei trebuie să respecte indicatoarele și culoarele de intrare și ieșire și să păstreze distanța față de alte persoane.

Intrarea este liberă pentru toată lumea.

Mai mult
Click aici pentru a lasa un comentariu

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *