Urmareste-ne pe

Educatie

„Povești populare rusești”, în acest sfârșit de săptămână, la ERA Park Oradea

Publicat

pe

ERA Park Oradea dă start spectacolelor de teatru din acest an, astfel că sâmbătă, 20 februarie, îi invită pe cei mici la „Povești populare rusești”.

„Evenimentul se va derula începând cu ora 11, în sala de evenimente a complexului, unde reprezentanți ai trupei Arcadia din cadrul Teatrului Regina Maria din Oradea le vor prezenta celor mici povești pline de farmec și tâlc, care au depășit granițele Rusiei, ajungând în întreaga lume. Scene din cinci povești desprinse din folclor – Gogoașa, Ridichea uriașă, Vulpea și corbul, Cocorul și vulpea și Căsuța iepurașului – se vor reuni într-un spectacol inedit, regizat de reputatul actorul Igor Lungu”, după cum anunță un comunicat al centrului comercial.

Scenografia spectacolului, recomandat publicului cu vârsta de peste 3 ani, este semnată de Csüri Emese, artistă care a reușit să readucă la viață păpuși utilizate de teatru în repertoriile anilor ’70, ’80, ’90.

Din distribuție fac parte și actorii Zentania Lupșe și Igor Lungu.

Evenimentul se va desfășura cu participarea a maximum 150 de persoane și cu respectarea obligatorie a măsurilor de siguranță anti-Covid.

„Cei prezenți vor trebui să folosească dezinfectantul pus la dispoziție de reprezentanții centrului comercial, să respecte distanța, iar purtarea măștii de către adulți este obligatorie pe tot parcursul piesei de teatru. Intrarea și ieșirea din sală vor fi delimitate pe culoare separate. Intrarea este liberă pentru toată lumea. Vă așteptăm cu drag!”, au mai transmis reprezentanții ERA.

Mai mult
Click aici pentru a lasa un comentariu

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *