Urmareste-ne pe

Fara categorie

Avocatul Gligor Sabău şi-a lansat candidatura la funcţia de primar al municipiului Beiuş: „Împreună, construim Beiuşul!” (VIDEO)

Publicat

pe

Gligor Sabău, avocat și lider al PSD Beiuș, a intrat oficial în competiţia electorală pentru Primăria municipiului, sub deviza „Împreună, construim Beiușul!”.

Anunţul l-a făcut luni, 15 aprilie, când şi-a prezentat şi principalele proiecte axate pe dezvoltarea infrastructurii urbei şi confortul locuitorilor. „Experiența de aproape trei decenii ca magistrat m-a învățat că munca pentru comunitate este cea mai nobilă și importantă misiune pe care o putem îndeplini în viață!”, spune Gligor Sabău.

Un beiuşean pentru Beiuş

În vârstă de 49 ani, Gligor Sabău s-a născut în Beiuş, unde şi-a întemeiat familia şi unde şi-a început şi cariera de magistrat, în 1996, la Parchetul de pe lângă Judecătorie, instituţie pe care a şi condus-o, vreme de 13 ani.

În prezent avocat, Sabău a intrat în politică anul trecut şi conduce PSD Beiuş, organizaţie pe care a transformat-o într-una de elită, convingând numeroase personalități din municipiu să i se alăture. Scopul, după cum a spus încă de atunci, era să redea încrederea oamenilor în mediul politic, să contribuie la formarea unei administraţii publice eficiente şi de calitate.

La fel spune şi acum. „După 16 ani de administrație PNL, Beiușul e pe ultimul loc între municipiile din judeţ, din punct de vedere al dezvoltării, după Salonta, Marghita și chiar Aleșd. Acest lucru nu mai poate continua”, afirmă Sabău.

Un Beiuş „smart”

Problemele cer soluţii urgente. În Beiuș e nevoie de locuri de parcare și de reabilitarea străzilor, pentru a elimina ambuteiajele. Medicii spitalului municipal cer un nou corp de clădire, ca să poată extinde gama de servicii. Cetățenii vor reducerea tarifelor la apă şi canalizare, extinderea reţelei de apă geotermală, anveloparea blocurilor, pentru ca oraşul să fie mai „prietenos” cu bugetul lor.

Tinerii cer spaţii verzi de recreere, un oraş „smart”, pentru a eficientiza serviciile publice, dar şi locuri de muncă, iar pentru asta trebuie facilități fiscale care să atragă investitori. E nevoie de stimulente şi pentru antreprenorii locali, ca atare se fac planuri pentru susţinerea startup-urilor și a întreprinderilor mici și mijlocii.

Gligor Sabău, candidatul PSD, e convins că va reuşi şi va reda oraşului strălucirea de odinioară. „Avem o echipă puternică, oameni foarte bine pregătiți, din toate domeniile de activitate. Sunt convins că vom putea rezolva toate aceste probleme”, spune el.

(advertorial)

Mai mult
Click aici pentru a lasa un comentariu

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *