Urmareste-ne pe

Educatie

Bucurie și disctracție la “Zilele Kiwanis”

Publicat

pe

Zilele Kiwanis - Foto: Kiwanis Oradea

La sfârșitul săptămânii trecute, Oradea a găzduit “Zilele Kiwanis”, eveniment organizat de  Kiwanis România, în colaborare cu clubul Kiwanis Art Oradea. Voluntarele Kiwanis au adus bucurie mai multor copii.

Cu această ocazie, în Piața Unirii din Oradea, a avut loc Festivitatea de premiere a concursului național Kiwanis România „Sărbători în pandemie” și a Concursului de Francofonie, cu diplome, premii în vouchere și cărți.

În Piața Unirii zeci de copii și tineri care au ales să deseneze și să scrie mesaje de Ziua Copilului au primit premii de la kiwaniene.

“Au fost oferite tricouri, rucsacuri, șepci, dulciuri de calitate, birotică în cadrul concursului de desene „Lumea copilăriei” pentru a încuraja simțul artistic al copiilor, a declarat Diana Cîrmaciu, trezorierul KAO.

Premii pentru cei mai talentați

Piața s-a umplut de lume și de bucurie la momentul de dans susținut de Kiwanis Aktion Club Oradea, pregătit de voluntarii Asociației Down Oradea.

“Săptămâna Kiwanis a fost un succes, fiind săptămâna prieteniei, a serviciilor altruiste, a voluntariatului”, a spus Carmen Polman, guvernatorul Kiwanis România.

Evenimentele s-au încheiat cu “Concertul premianților Kiwanis Art Oradea”.

“Tinerii talentați au primit diplome si premii în bani, pentru a-i ajuta si sprijini in parcursul lor artistic”, a spus Cristina Derban, președintele clubului KAO.

Au concertat: Maia Ciupeiu (pian), Szakacs Panna (flaut), Kallo Maya (pian), Ana Carina Niculaș (flaut), Ilisz Dominik (pian), Mădălin Baban (canto), Mihai Teacă (pian). A avut loc și o expoziție de artă textilă a studenților Departamentului de Arte Vizuale, Facultatea de Arte a Universității din Oradea: Ardelean Corina Diana Gabriela, Avram Geta Maria, Mihaela Sabina Călinescu, Viorica Dogaru (Pogăceanu), Kabai Salome, Kovacs Beata Bernadett, Petriş Cristina Szenko Tamara (an II), Andreea Maria Lele, Adriana Florina Pașca, Petri Katalin Iudit (an I).

“Le mulțumim tuturor partenerilor: Editura Ratio et Revelatio, Biblioteca Județeană, Aktion Club Oradea-Asociația Down Oradea, Facultatea de Arte a Universității din Oradea, International School of Oradea, Școala Pianoforte și The Dripper”, a adăugat Carmen Ungur-Brehoi, secretarul KAO.

 

Mai mult
Click aici pentru a lasa un comentariu

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *