Urmareste-ne pe

Actualitate

Cruzime de sărbători: două tinere s-au pozat cu un cerb împușcat

Publicat

pe

(Sursa foto: Facebook)

Revoltă pe Facebook, după ce două tinere s-au pozat cu un cerb împușcat, iar apoi au postat imaginea pe rețelele de socializare.

Fotografia a fost postată de Roxana Țoța, din localitatea Valea de Sus, comuna Câmpani. Pe Facebook se vede cum cele două tinere zâmbesc victorioase și prind cerbul, fără suflare, de coarne, ca pe un trofeu.

În câteva ore, postarea a adunat zeci de comentarii, unele fiind de la iubitorii de animale care îi reproșau fetei că „nu e nimic funny în asta” și că este „un masacru pe față”.

Povestea a fost lămurită, în final, de poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase Bihor, care au găsit-o în scurt timp pe tânără, precum şi cerbul împuşcat şi pe vânătorii care l-au ucis.

Din primele verificări, cerbul a fost împuşcat vineri, iar vânătorii au prezentat poliţiştilor o autorizaţie eliberată de Ocolul Silvic Sudrigiu. Documentul, care le dădea dreptul să împuşte un cerb mascul de selecţie, a fost ridicat până la finalizarea anchetei începute pentru suspiciuni de braconaj.

Adolescenta ar fi realizat fotografia în curtea unei persoane la care vânatul urma să fie prelucrat. Cert este că, imediat după sosirea poliţiştilor, Roxana Ţoţa a şters postarea de pe Facebook.

Mai mult
Click aici pentru a lasa un comentariu

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *