Urmareste-ne pe

Actualitate

Fotbalistul bihorean George Pușcaș nominalizat pentru cel mai frumos gol al naționalei de fotbal 2019

Publicat

pe

Unul dintre cei mai talentați fotbaliști din noua generație, George Puşcaş, concurează pentru titlul de cel mai frumos gol. Puşki, cum îl alintă cunoscuţii şi fanii, a fost ales în această categorie împreună cu atacantul Florinel Coman, în urma unei preselecții.

Potrivit paginii de Facebook a echipei naţionale, Pușkia fost nominalizat pentru golul marcat în naţionala de seniori în meciul cu Insulele Feroe, contând pentru preliminariile Euro 2020, încheiat cu scorul 4 – 1.

Tânărul a învins portarul oaspeţilor cu un şut plasat în urma unei pase primite de la mijlocaşul Alexandru Chipciu.

Cu toate acestea favoritul concursului este considerat Florinel Coman. El a intrat în finală cu golul reușit în meciul cu Anglia U21, din cadrul Campionatului European, încheiat cu scorul 4 – 2. Atacantul a marcat în minutul 90+3 al partidei din Italia, stabilind scorul final.

Cele două goluri pot fi votate pe pagina de Facebook a naţionalei de fotbal până la sfârșitul zilei de luni, Coman fiind notat cu cifra „1”, iar Puşcaş cu „2”.

Potrivit administratorilor paginii, fanii care votează Golul Anului 2019 vor fi premiaţi prin tragere la sorţi cu 10 mingi de joc, 5 bluze de training, 5 tricouri de antrenament, 5 baterii externe şi 5 mingi.

Bihoreanul George Puşcaş a fost declarat fotbalistul român al anului 2019 în cadrul Galei Fotbalului Românesc desfăşurate la începutul lunii decembrie.

Mai mult
Click aici pentru a lasa un comentariu

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *