Urmareste-ne pe

Actualitate

România-Suedia, un dezastru! Atacul bihorean nu a funcţionat. George Pușcaș: „Sunt dezamăgit”

Publicat

pe

Foto: Sport Pictures

Atacantul echipei naţionale a României, bihoreanul George Puşcaş, a vorbit despre dezamăgirea pe care a simţit-o în momentul în care el şi tricolorii au pierdut în faţa Suediei, şi astfel au ratat şi calificarea la EURO 2020. Totuşi, Puşki spune că echipa trebuie să rămână optimistă pentru că România mai are o şansă de a juca la turneul final de anul următor, dacă va câştiga meciurile din barajul Ligii Naţiunilor.

„Sunt dezamăgit pentru că am crezut cu toată inima că vom reuşi să ne calificăm. Trebuie să trecem însă rapid peste asta, pentru că avem şansa de a juca barajul din Liga Naţiunilor. Trebuie să fim optimişti că vom reuşi să ajungem la Campionatul European de anul viitor. Nu trebuie să ne gândim la numele adversarului, oricare va fi acesta, va trebui să facem tot ce ţine de noi pentru a fi la Euro”, a declarat Puşcaş, potrivit frf.ro.

Bihoreanul a spus că ştie că suporterii sunt dezamăgiţi de tricolori. „Ne pare rău că nu i-am putut face fericiţi, dar vom încerca să ne calificăm la EURO din Liga Naţiunilor. Echipa naţională este a tuturor românilor şi ea trebuie susţinută în orice moment şi în orice perioadă. Chiar dacă e un meci fără miză pentru calificare (n.r. – cu Spania), îl vom trata cu maximă seriozitate şi cu gândul la victorie, indiferent de numele adversarului. Orice meci pentru echipa naţională este important şi are încărcătura lui”.

România a ratat calificarea din preliminarii la EURO 2020, după înfrângerea suferită vineri seară pe Arena Națională de Suedia, cu scorul de 0-2. Ambele goluri au fost înscrise în prima repriză. Atacul bihorean, format din George Puşcaş şi Claudiu Keşeru, nu a funcţionat de această dată, nepunând în pericol poarta adversarilor. De altfel, Keşeru a şi fost înlocuit cu Coman, în minutul 56.

Deși nu mai poate obține calificarea la EURO 2020 din preliminarii, tricolorii mai au o şansă la barajul din Liga Naţiunilor, care presupune disputarea a două runde (semifinală şi finală) împotriva unei adversare care urmează să fie desemnată. Tragerea la sorţi pentru acest baraj va avea loc vineri, 22 noiembrie.

Mai mult
Click aici pentru a lasa un comentariu

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *