Urmareste-ne pe

Administratie

Cum va arăta clădirea multifuncţională din Parcul Traian (FOTO)

Publicat

pe

Municipalitatea a transmis presei fotografii cu clădirea multifuncțională care va înlocui fostul sediul al PDL Bihor din Parcul Traian.

„Viitoarea clădire dintre Baroul de avocaţi şi Palatul Justiţiei va avea funcţiuni multiple, preponderent spaţii de birouri, dar şi comerciale. Scopul acestui proiect este restructurarea urbană a amplasamentului celor trei parcele situate între străzile George Enescu şi Franz Schubert şi construirea de clădiri multifuncţionale cu un regim de înălţime permis de reglementările urbanistice, care să se integreze atât funcţional, cât şi volumetric în stilul architectural al Pieţei Parcul Traian”, arată un comunicat transmis presei.

În cel mai scurt timp urmează să fie elaborată documentația de proiectare la faza de studiu de fezabilitate a unei prime clădiri, urmând ca în viitor să fie construite și alte imobile aferente celei principale.

Întocmirea proiectului tehnic de execuţie intră în atribuţiile S.C. La Casa S.R.L. Oradea. Lucrările la nivel de construcţie „în roşu” se vor executa în urma organizării procedurilor de achiziţie, prin contribuţia la cheltuieli în temeiul cotelor de proprietate ale celor doi coproprietari: 39,50% Municipiul Oradea, respectiv 60,50% S.C. La Casa S.R.L.”, arată comunicatul.

Investiția s-a realizat printr-un proiect de regenerare urbană.

Mai mult
Click aici pentru a lasa un comentariu

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *