Urmareste-ne pe

Actualitate

Doi hoţi au atacat un șofer în trafic pentru… un radio

Publicat

pe

Doi tineri, spărgători de autoturisme, au fost arestați preventiv, sâmbătă, după ce au atacat cu spray lacrimogen un șofer aflat în trafic.

Incidentul s-a petrecut în zona cartierului Ioșia, în jurul orei 20, arată un comunicat transmis de Poliția Bihor.

Radu Hegedus și Alexandru Varga în vârstă de 24, respectiv 34 de ani, ambii din Oradea, au spart geamul portierei stânga spate a unui autovehicul parcat şi au furat un modulator FM auto.

În timp ce acționau, aceştia au fost prinși de un șofer în vârstă de 44 de ani aflat în trafic, care a încercat să-i oprească, însă unul dintre spărgători i-a pulverizat spray iritant lacrimogen, provocându-i leziuni la nivelul feței.

„Cei doi au fost prinși la scurt timp de la comiterea faptei de polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Oradea, care au recuperat de la aceștia bunul sustras”, se precizează în comunicatul Poliţiei Bihor.

Tinerii au fost reţinuţi pentru 24 de ore, iar sâmbătă, 21 decembrie, au fost prezentați la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea şi ulterior la Judecătoria Oradea, iar instanţa a dispus să fie arestaţi preventiv pentru câte 30 de zile sub acuza de tâlhărie calificată.

Hegedus şi Varga mai pot contesta măsura dispusă la Tribunalul Bihor. Cercetările în cazul lor sunt continuate de polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Persoanei Oradea sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea.

Mai mult
Click aici pentru a lasa un comentariu

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *