Urmareste-ne pe

Actualitate

Cabluri de cupru de 13.000 lei, furate de la CFR. Hoţii au fost arestaţi după o lună

Publicat

pe

Foto: Szilagyi Lorand

Peste 200 de metri de cabluri din cupru au fost furate de la CFR între Oşorhei şi Oradea. Cablurile de comunicaţie au fost tăiate şi sustrase de trei hoţi, unul de 16 ani din Ineu, ceilalţi doi de 20 şi 23 de ani din Oşorhei.

Cei trei au fost identificați la o lună de la comiterea faptei, timp berechet pentru ca aceştia să valorifice prada la un centru de colectare a metalelor feroase și neferoase din Oradea, astfel că prejudiciul de 13.200 lei nu a putut fi recuperat.

Informaţia a fost adusă la cunoştinţă, joi, de Inspectoratul de Poliţie judeţean Bihor, printr-un comunicat de presă în care se precizează că „marți, 3 martie, polițiștii au identificat și cercetat trei tineri bănuiți de comiterea infracțiunii de furt calificat. Aceştia, la 2 februarie, ar fi sustras 210 metri de cablu din cupru de la instalațiile de comunicații C.F.R.”.

Pentru infracţiunea de furt calificat, cei trei au fost reţinuţi iniţial pentru 24 de ore, duși în fața procurorilor, iar Judecătoria Oradea a dispus arestarea lor preventivă pentru 30 de zile. Minorul de 16 ani a primit arest la domiciliu.

Polițiștii Serviciului Județean de Poliție Transporturi Bihor continuă, însă, cercetările în cauză, dar şi pentru recuperarea prejudiciului.

Mai mult
Advertisement
Click aici pentru a lasa un comentariu

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *