Urmareste-ne pe

Actualitate

Razie a poliţiştilor pe DN 19, în Bihor: Amenzi de peste 150.000 lei  

Publicat

pe

Şoferii nu respectă regulile rutiere! Asta dovedesc cele 329 de sancţiuni contravenţionale aplicate, cu amenzi în valoare de 152.600 de lei şi dosare penale întocmite de poliţiştii rutieri.

Joi, într-o amplă acţiune pe DN 19, aceştia au amendat participanţii la trafic pentru depăşirea limitelor de viteză, de chiar şi 129 km în localitate, nepurtarea centurii, depăşiri neregulamentare, conducere fără permis sau în stare de ebrietate şi alte abateri.

Cei 59 de poliţişti rutieri şi de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor şi din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au aplicat, joi, 295 de sancțiuni pentru depăşirea limitelor legale de viteză, „22 pentru nerespectarea prevederilor legale privind portul centurii de siguranţă, șase depășiri neregulamentare, iar alte șase sancțiuni pentru alte abateri de la regimul circulaţiei rutiere, iar ca măsuri complementare, au reţinut 28 de permise de conducere, au reţinut două certificate de înmatriculare”, se arată într-un comunicat transmis vineri de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bihor.

Printre cei sancţionaţi s-a numărat un tânăr de 25 de ani, din Marghita, care conducea în Pocluşa de Barcău cu 129 de km/h, el primind 9 – 20 de puncte amendă, suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pentru 90 de zile.

Joi a fost o zi plină. Pe lângă acţiunea de amploare, poliţiştii au mai prins în Oradea, pe Traian Moșoiu, un şofer de 26 de ani cu o concentrație alcoolică de 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În aceeaşi zi, în Ciumeghiu şi Luncasprie, alţi doi bărbaţi, de 22, repectiv 38 de ani, au fost depistaţi conducând fără permis şi deci li s-a întocmit dosar de cercetare penală.

Tot dosar penal i-a fost întocmit şi unui bărbat de 27 de ani ce avea o concentrație alcoolică de 1,27 mg/l alcool pur în aerul expirat şi conducea fără permis pe Calea Clujului din Oradea.

Mai mult
Click aici pentru a lasa un comentariu

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *