Urmareste-ne pe

Actualitate

Un bărbat întors din Italia a fost dus cu izoleta la spitalul de Boli Infecțioase din Oradea, fiind suspect de coronavirus

Publicat

pe

Un suspect de coronavirus, care a intrat joi seara în România prin vama Borş, a fost dus cu izoleta la secţia de boli Infecţioase a Spitalului Municipal Gavril Curteanu.

Bărbatul este din Zalău şi a revenit în ţară din zona Emilia-Romagna a Italiei. Acesta prezenta febră şi a fost preluat şi transportat la spital în condiţii de siguranţă de un echipaj SMURD. Probele pacientului au fost prelevate şi trimise pentru analiză la Cluj Napoca.

„DSP Bihor informează că în cursul serii de ieri, 05.03.2020, ora 21.30, o persoană care a tranzitat zona Emilia-Romagna a fost internată la secția de Boli Infecţioase a Spitalului Clinic Municipal. Persoana, care a fost transportată cu izoleta din Vama Borș, prezenta la momentul internării febră”, se arată pe site-ul Instituției Prefectului Bihor.

Conform aceleiaşi informări, vineri dimineaţa, starea pacientului era bună, fiind afebril.

În România au fost confirmate până în prezent 8 cazuri de coronavirus, din care trei persoane sunt declarate vindecate. Ceilalţi pacienţi, care sunt încă purtători ai virusului, se află internaţi în unităţi medicale.

Mai mult
Click aici pentru a lasa un comentariu

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *