Urmareste-ne pe

Oradea

Trei zile fără decese de Covid-19 în Bihor. Vezi datele pandemiei la zi!

Publicat

pe

În ultimele 24 de ore doar 13 bihoreni au fost diagnosticați cu virusul SARS-CoV-2, în urma prelucrăii a 549 de teste, ceea ce înseamnă că rata de pozitivare a testelor este de 2,3.

Noile date privind pandemia de Covid-19 în Bihor au fost transmise marți dimineață printr-un comunicat semnat de Direcția de Sănătate Publică Bihor și Prefectură.

Din fericire, informarea arată că în utima zi nu s-a înregistrat niciun deces pe fondul infectării cu coronavirus, fiind pentru a treia zi consecutivă în Bihor când bilanțul morților rămâne același de 1.449.

Numărul persoanelor cu Covid-19 aflate în stare gravă, internate în secțiile Covid din cele trei spitale din Oradea (Municipal, Județean și Pelican) a scăzut la 7, cu unul mai puțin față de ziua precedentă.

În ce privește campania de vaccinare în Bihor, în ultimele 24 de ore au primit o doză de vaccin 1.165 de persoane, iar numărul celor cărora li s-au administrat ambele doze a ajuns la 102.440.

Din informare mai reiese că numărul vindecărilor a crescut și el cu 17, bilanțul crescând la 27.760.

În Bihor mai există 128 de cazuri Covid active, cele mai multe fiind în Oradea (53).

Incidența cazurilor la mia de locuitori în fiecare UAT din Bihor este scăzută, în doar localități fiind de peste 1,5 la mia de locuitori.

Vezi situația cazurilor în fiecare UAT:

Mai mult
Click aici pentru a lasa un comentariu

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *