Urmareste-ne pe

Actualitate

Cu ce viteză a fost prins un tânăr de 18 ani, în timp ce gonea pe DN19E în Bihor

Publicat

pe

Peste 180 de kilometri este viteza înregistrată de aparatul radar în cazul unui tânăr șofer, în timp ce circula pe DN 19E, în afara localităţii bihorene Poclușa de Barcău.

În vârstă de 18 ani, tânărul din Marghita, proaspăt posesor de permis, a fost prins circulând cu 187 de km/oră. Pe lângă amendă, vitezomanul a rămas şi fără permis pentru 90 de zile.

Potrivit unui comunicat transmis de către  Inspectoratul de Poliție al Județului Bihor, tânărul a fost prins miercuri la ora 17.27, pe DN 19E, în afara localităţii bihorene Poclușa de Barcău. Viteza a fost înregistrată de radar în zona de limitare la 90 km/h.

Tot miercuri, pe DN 1, în afara localităţii Săcădat a fost depistat în trafic un bărbat de 52 de ani, din localitatea Subpiatră, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 114 km/h, înregistrată radar, în zona de limitare la 50 km/h.

Peste 160 de sancțiuni

Conducătorii autoturismelor care au depăşit limita legală de viteză cu peste 50 de km/h au fost sancţionați contravenţional cu 9 – 20 de puncte amendă şi cu suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru 90 de zile.

Ca urmare a abaterilor constatate în trafic, au fost aplicate 165 de sancţiuni contravenţionale, cu amenzi în valoare de 60.050 de lei, și au fost reţinute 3 permise de conducere.

De asemenea, au fost reţinute 4 certificate de înmatriculare și au fost constatate 5 tamponări. 115 sancțiuni au fost aplicate pentru depăşirea limitelor legale de viteză, 17 sancțiuni  pentru nerespectarea portului centurii de siguranță, 13 sancțiuni pentru conducere sub influența alcoolului. Au fost sancționate trei opriri interzise, iar 17 sancțiuni au fost aplicate pentru alte abateri de la regimul circulaţiei rutiere.

 

Mai mult
Click aici pentru a lasa un comentariu

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *