Urmareste-ne pe

Actualitate

Bihorenii care nu au stat în case, amendați: au fost date sancțiuni în valoare de aproape 315.000 de lei

Publicat

pe

(Sursa foto: Digi24.ro)

Autoritățile bihorene au sancționat în total 82 de cetățeni care au ieșit nejustificat din locuințe. Amenzile au avut un cumul de aproape 315.000 de lei.

 

În urma ultimei Ordonanțe Militare adoptate de Guvern, românii nu mai pot ieși din casă decât dacă motivul lor este întemeiat, aceștia fiind nevoiți să completeze o fișă prin care își justifică părăsirea locuinței.

 

Potrivit unui comunicat ce prezintă situația expansiunii virusului la nivel județean, însă nu și numărul persoanelor bolnave de COVID-19, transmis joi de Direcția de Sănătate Publică, în Bihor erau 113 persoane în carantină și 3.673 în auto-izolare, dintre care 1.959 de titulari ai formularelor și 1.714 de apropiați ai acestora.

 

„Polițiștii bihoreni au verificat 1955 persoane aflate în evidență ca autoizolate la domiciliu. Echipajele Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) au însoțit 67 convoaie organizate pentru tranzitarea județului spre zonele de carantinare / autoizolare și au efectuat 1 misiune de transport spre spațiile de carantină. În aceste misiuni au fost implicate 190 cadre ale IPJ Bihor”, se arată în comunicat. Alte 19 astfel de convoaie au fost însoțite de jandarmi.

 

De asemenea se mai precizează și că echipaje ISU au instalat un cort pentru triaj epidemiologic la Spitalul Municipal Salonta şi au desfăşurat misiuni de asigurare la centrul de triere amplasat în PTF Borş. 

Mai mult
Click aici pentru a lasa un comentariu

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *