Urmareste-ne pe

Actualitate

Peste 300 de sancţiuni în trafic. O şoferiţă a fost amendată, chiar de 8 Martie

Publicat

pe

318 de participanţi la trafic au fost sancţionaţi contravenţional de către poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor, care, în acest sfârșit de săptămână, au dat amenzi de 130.295 de lei, au reţinut 30 de permise de conducere, dar şi certificate de înmatriculare.

Printre amendați s-a numărat şi o femeie care a fost prinsă de radar pe Calea Aradului, chiar de 8 Martie, gonind cu 132 km/h, la volanul unui BMW, în zona de limitare a vitezei la 70 de km/h.

Astfel, conform unui comunicat transmis de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bihor, şoferiţa de 31 de ani din Bicaci, în loc de mărţişor, a fost sancţionată contravenţional cu „9 – 20 de puncte amendă şi i-a fost suspendat dreptul de a conduce timp de 90 de zile”.

În şanţ

Nici bărbații nu sunt mai grijulii cu legea rutieră. Sâmbătă, doi bihoreni au ajuns în şanţ, în Curtuişeni, respectiv în Salonta, după ce pe fondul alcoolului au pierdut controlul direcţiei.

Primul, de loc din Valea lui Mihai, avea 0,91 mg/l în aerul expirat şi nu avea nici permis, iar cel de-al doilea, localnic din Salonta, avea 1,64 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ambilor li s-au întocmit dosare de cercetare penală.

În plus, patru tineri s-au ales cu dosare penale după ce au fost prinşi fără permise de conducere, în weekend-ul ce a trecut.

Pe de altă parte, pentru a marca Ziua Internațională a Femeii, polițiștii bihoreni au oferit doamnelor și domnișoarelor prezente în trafic flori care aveau atașate mesaje preventive.

Acțiunea a fost derulată pe toate drumurile naționale din județ.

 

Mai mult
Click aici pentru a lasa un comentariu

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *