Urmareste-ne pe

Actualitate

Pensionară tâlhărită în faţa blocului. Un tânăr de 22 de ani a fost reținut

Publicat

pe

O pensionară din Oradea a fost tâlhărită ziua în amiaza mare, în faţa unui bloc situat pe strada Aluminei. Victima a fost agresată de un tânăr care i-a luat portmoneul în care avea acte, carduri şi bani.

Individul de 22 de ani a fost reținut pentru 24 de ore de către polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Persoanei din cadrul Poliției Municipiului Oradea, fiind bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie.

„În urma cercetărilor efectuate, polițiștii orădeni îl bănuiesc pe acesta că, la 3 iulie a.c., în jurul orei 11.40, în timp ce se afla în fața unui bloc de pe strada Aluminei din Oradea, ar fi acostat o femeie de 73 de ani, din Oradea, pe care, prin violență, ar fi deposedat-o de un portmoneu, în care avea acte, carduri și 400 de lei”, a precizat comisarul şef Alina Fărcuţa.

În urma agresiunii, septuagenara a suferit leziuni care au necesitat pentru vindecare între 3 și 4 zile de îngrijiri medicale. Prejudiciul a fost recuperat parțial de polițiștii orădeni care l-au prezentat pe tânărul de 22 de ani la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea.

Cercetările continuă sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celui în cauză și pentru recuperarea integrală a prejudiciului cauzat.