Urmareste-ne pe

Actualitate

Tâlhărie în Oradea! Un tânăr a rămas fără telefonul mobil într-o stație de tramvai

Publicat

pe

Un bărbat de 32 de ani care a tâlhărit un tânăr într-o stație de tramvai din Oradea a fost reținut de polițiștii orădeni și arestat de magistrați, anunță, luni, un comunicat al Poliției Bihor.

„În urma cercetărilor efectuate, polițiștii orădeni îl bănuiesc pe acesta că, la 20 aprilie a.c., în jurul orei 20.52, în timp ce un tânăr de 18 ani, din comuna Sânmartin, județul Bihor, se afla într-o stație de tramvai de pe B-dul Decebal din Oradea, l-ar fi deposedat, prin violență, de un telefon mobil, cauzându-i un prejudiciu de 3.000 de lei”, arată comunicatul.

Agresorul, un bărbat de 32 de ani din comuna Horoatu Crasnei, județul Sălaj, cu reședința în Oradea, a fost reținut în cursul zilei de joi, pentru tâlhărie.

Telefonul a fost recuperat de polițiștii de la tâlhar.

Vineri, el a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea, iar procurorul s-a adresat Judecătoriei Oradea, cu propunere de arestare preventivă.

Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Oradea a admis propunerea procurorului și a emis pe numele celui în cauză un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Persoanei din cadrul Poliției Municipiului Oradea continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celui în cauză, încheie comunicatul Poliției.

Mai mult
Click aici pentru a lasa un comentariu

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *