Urmareste-ne pe

Actualitate

A fugit de pedeapsă: un sălăjean condamnat pentru tâlhărie, prins la Oradea

Publicat

pe

(Sursa foto: generic, Orademedias.ro)

Un tânăr, dat în urmărire naţională, a fost prins joi la Oradea. Bărbatul de 22 de ani este din Sălaj şi era condamnat definitiv pentru tâlhărie de Judecătoria Timișoara.

Este vorba de Costel Lungurariu Vlădescu care, alături de trei minori, a tâlhărit un bărbat din Timișoara. Fapta s-a petrecut în 2016, când cei patru au acostat un bărbat pe stradă cerându-i o țigară şi întrebându-l cât e ora.

Aceştia au observat astfel că victima avea un telefon scump (Iphone 6), așa că minorii l-au trântit de pământ, iar Lingurariu l-a lovit cu pumnii, picioarele şi l-a strâns de testicule, până când victima a cedat şi a renunţat la smartphone.

Cei patru au fost condamnați definitiv abia în iunie 2019, minorii au fost internați în centre de reeducare, iar sălăjeanul a primit 2 ani și 6 luni de detenție, atât doar că nu a fost de găsit de către autorităţi.

Dat în urmărire naţională, tâlharul a fost prins joi la Oradea de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale – Compartimentul Urmăriri, care l-au şi depus în Penitenciarul Oradea pentru executarea pedepsei.

Mai mult
Click aici pentru a lasa un comentariu

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *