Urmareste-ne pe

Actualitate

GALERIE FOTO: Incendiu la clădirea Trezoreriei Ștei, de la un coș de fum

Publicat

pe

A fost incendiu puternic, în noaptea de marți spre miercuri, la clădirea Trezoreriei Ștei. Flăcările, care au cuprins acoperișul, au pornit de la un coș de fum.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Crișana, incendiul a fost anunțat la ora 3.50. „La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta violent la acoperișul clădirii, pe o suprafață de circa 200 de metri pătrați, existând un risc ridicat de propagare a flăcărilor, intensificate de vântul puternic, la întregul acoperiș și la încăperile imobilului”, arată comunicatul.

Pompierii au acționat aproximativ o oră și 45 de minute, atât din interiorul clădirii cât și din exterior, reușind să stingă incendiul. Au ars aproape 200 de metri pătrați de acoperiș, dar pompierii au salvat circa 800 de metri pătrați din suprafața totală a acoperișului, împiedicând totodată propagarea flăcărilor la întreaga clădire.

„Cercetările efectuate au indicat faptul că evenimentul a fost, cel mai probabil, provocat de scântei provenite din coșul de fum al centralei termice”, arată pompierii.

La intervenție au fost mobilizate paru echipaje de pompieri militari din cadrul Stației Ștei, cu trei autospeciale de lucru cu apă și spumă și cu o ambulanță de tip B2 și două echipaje de pompieri din cadrul Secției Beiuș, cu o autospecială de stingere și o autospecială de lucru la înălțime.

Mai mult
Click aici pentru a lasa un comentariu

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *