Urmareste-ne pe

Actualitate

VIDEO de pe camerele de supraveghere: Patronul unui service din Oradea s-a trezit cu mașina furată din curtea casei

Publicat

pe

Un autoturism Audi aparţinând patronului service-ului auto Cidan din Oradea, Ciprian Baba, a fost furat, în noaptea de duminică spre luni, chiar din curtea casei sale din cartierul Grigorescu.

Mașina a fost furată între 4 şi 5 dimineaţa. Cei doi hoți au deschis poarta casei şi au luat mașina fără ca proprietarii locuinţei să audă ceva. Furtul a fost descoperit de Baba în momentul când a vrut să meargă la serviciu, bărbatul sunând la 112.

Între timp, orădeanul şi prietenii săi au anunţat furtul maşinii şi pe Facebook, solicitând ajutor pentru găsirea autoturismului. „Cine a văzut-o sau poate oferi informaţii despre ea este rugat să sune la 0744.162.845 sau la 112”, se arată în postare.

Omul de afaceri a publicat și filmările făcute de camerele de supraveghere montate pe casă. În Audi se vede o persoană în haine deschise la culoare şi cu capişonul tras pe cap care cotrobăie prin maşină, apoi se îndreaptă spre dispozitivul care acţionează poarta automatizată şi, după ce îl manevrează câteva minute, uşa se deschide. Un alt bărbat, în haine închise la culoare, urcă la volan, cu complicele pe scaunul din dreapta, după care dispar.

Mai mult
Click aici pentru a lasa un comentariu

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *