Urmareste-ne pe

Actualitate

BIHOREANUL publică, în premieră, FILMAREA cu Victor Micula îmbrăcat în uniformă de polițist, patrulând cu autospeciala!

Publicat

pe

BIHOREANUL publică, vineri, în premieră înregistrarea cu excentricul Victor Micula, fiul magnatului Viorel Micula, în timp ce conducea o autospecială de poliție, îmbrăcat în haine de polițiști!

Potrivit sursei citate, filmarea a fost a fost vizionată marți în cadrul unei ședințe de judecată din procesul în care un polițist orădean este judecat pentru că ar fi lăsat mașina de serviciu pe mâna afaceristului.

Potrivit eBihoreanul.ro, poliţistul a fost trimis în faţa instanţei pentru delapidare şi condamnat, inițial, de Judecătoria Oradea la o pedeapsă cu suspendare după ce şi-a lăsat maşina de serviciu pe mâna lui Micula, iar acesta s-a filmat îmbrăcat în poliţist, conducând autospeciala prin oraş cu sirena pornită.

Acum, dezbaterile au ajuns la Curtea de Apel Oradea.

Îmbrăcat într-o jachetă de poliţist şi cu caschetă pe cap, Victor Micula a filmat interiorul maşinii, în timp ce conducea autospeciala Poliției de unul singur prin oraş, pornind la un moment dat şi semnalele acustice, şi comentând ba că maşina e „şmecheră”, ba că „suntem pe gaz”, „prin oraş, după domnişoare”.

În plus, polițistul de ocazie arată, filmând pachetul de pe bancheta mașinii, şi că a ieşit cu autospeciala la plimbare să-şi cumpere ceva de la McDonald’s, pentru că „muream de foame”, dar și „sunt de serviciu şi mă plictisesc”.

Vezi AICI FILMAREA, dar și toate detaliile acestui caz!