Urmareste-ne pe

Actualitate

Doi bihoreni, arestați pentru trafic de droguri

Publicat

pe

Doi bărbați au fost arestați de Tribunalul Bihor pentru trafic de droguri, după ce au fost prinși în flagrant în timp ce vindeau cannabis.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Bihor, comisar șef Alina Fărcuța, a precizat miercuri că la acțiune au luat parte polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Oradea, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Oradea.

Flagrantul s-a desfășurat luni, în jurul orei 15.30, la ieșirea din localitatea Sâniob.

Cei doi bărbați – unul de 48 de ani, din comuna Țețchea, și celălalt de 29 de ani, din comuna Sâniob – au fost prinși în flagrant delict, în momentul în care ofereau spre vânzare aproximativ 300 de grame de cannabis pentru suma de 8.800 de lei.

„Tot luni, 20 martie a.c., pentru documentarea și probarea activității infracționale a persoanelor bănuite, au fost efectuate 3 percheziții domiciliare, la imobilele deținute sau folosite de cei doi bărbați, în cadrul cărora au fost descoperite și ridicate, în vederea cercetărilor, 848 de grame de cannabis, un telefon mobil și 5.000 de lei”, a precizat reprezentanta Poliției.

Cei doi au fost audiați la sediul DIICOT Oradea, iar ulterior „cazați” pentru 24 ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Bihor.

„Ulterior, Tribunalul Bihor a dispus față de aceștia măsura arestării preventive, pentru 30 de zile”, a mai arătat Poliția.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

La acțiune au participat și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bihor.