Urmareste-ne pe

Actualitate

Dosar penal pentru un tânăr prins fără permis, conducând un moped neînmatriculat

Publicat

pe

Politistii au aplicat amenzi - Foto: Arhiva

Un tânăr în vârstă de 18 ani este cercetat penal după ce a fost prins conducând un moped neînmatriculat. Alți 118 participanți la trafic au fost sancționați, în ultimele 24 de ore, pentru că nu au respectat legislația rutieră.

Chiar dacă nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie, un tânăr de 18 ani a fost depistat în trafic în timp ce conducea un moped neînmatriculat. Polițiștii din Mădăras l-au oprit în trafic pe drumul județean 709/A, în localitatea Tăut.

Tânărului i s-a  întocmit dosar de cercetare penală.

Cu ochii pe șoferi

Poliţiştii bihoreni au continuat acţiunile pe şoselele din județ

„Ca urmare a abaterilor constatate în trafic, au fost aplicate 118 sancţiuni contravenţionale, cu amenzi în valoare de 42.609 lei. Totodată, ca măsură complementară, pentru comiterea unor fapte care atrag suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, poliţiştii au reţinut 12 permise de conducere. De asemenea, au fost reținute 3 certificate de înmatriculare și au fost constatate 3 tamponări”, se arată în informarea transmisă de IPJ Bihor.

60 de sancțiuni au fost aplicate pentru depăşirea limitelor legale de viteză, 12  pentru nepurtarea centurii de siguranță.

Totodată,  au fost sancționați 6 pietoni și 4 bicicliști. Trei sancțiuni au fost aplicate pentru conducere sub influența alcoolului, au fost sancționate două depășiri neregulamentare, iar 31 de sancțiuni au fost aplicate pentru alte abateri de la regimul circulaţiei rutiere.

Mai mult
Advertisement
Click aici pentru a lasa un comentariu

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *