Urmareste-ne pe

Actualitate

Transformarea Spitalului de Neurologie din Oradea în incubator de afaceri, disputată de către patru asocieri de firme

Publicat

pe

Incubator de afaceri in locul fostului spital de Neurologie din Oradea - Foto: Primaria Oradea

Patru asocieri de firme au depus oferte la licitația pentru transformarea clădirii fostului Spital de Neurologie din Oradea în incubator de afaceri.

Potrivit unui comunicat al Primăriei Oradea, este vorba despre Abed Nego, avându-l ca subcontractant pe Delpro, asocierea formată din Conpila și Inselma, asocierea formată din Drum Asfalt – Constructorul Sălard, avându-i ca subcontractanți pe AL.SE.RO. Impex, Ergoon L, Kaluna, Ritmoteh și Tramenco, respectiv Sandorlukacs Construct, cu subcontractanții Tamada Const, Hitech Cool and Heat și Ovinstal Electric.

Proiectul are ca scop dezvoltarea unui incubator de afaceri care se va amenaja în clădirea fostului Spital de Neurologie.

„În urma reabilitării clădirii, se va amenaja spațiul de desfășurare a activității de incubare cuprinzând, în total, 15 birouri pentru start-up-uri, 30 spații de lucru în open space, 6 ateliere – spații suport pentru firmele incubate, săli de evenimente și training”, se arată în comunicatul transmis de Primăria Oradea

Scopul incubatorului de afaceri îl constituie sprijinirea firmelor nou înființate și a celor cu un istoric scurt de funcționare, maxim 2 ani, în vederea lansării pe piață a unor produse sau servicii care corespund sectorului creativ, mai arată reprezentanții municipalității.

Mai mult
Click aici pentru a lasa un comentariu

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *