Urmareste-ne pe

Administratie

Grindeanu: Tronsonul Nușfalău – Suplacu de Barcău va fi gata la toamnă

Publicat

pe

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a vizitat miercuri tronsonul Nușfalău – Suplacu de Barcău, pe porțiunea din județul Sălaj, anunțând că lucrările sunt aproape gata și că, din toamnă, se va putea circula pe acea secțiune de 13,55 km a autostrăzii Transilvania.

„Am venit azi împreună cu colegii mei să vedem stadiul lucrărilor. Sunt în grafic. Undeva în jur de 15 septembrie vor fi finalizate și va fi dat în circulație acest lot, un lot de peste 13 kilometri. Mai au lucrări acum la capăt, să facă acea descărcare, astfel încât să fie folosită întreaga bucată”, le-a declarat Sorin Grindeanu jurnaliștilor după vizita pe porțiunea Nușfalău – Suplacu de Barcău, în care a fost însoțit de Lucian Bode, deputat de Sălaj și fost ministru al Transporturilor.

Pe de altă parte, tot miercuri ministrul Transporturilor a anunțat că CNSC (Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor) a respins o contestație formulată după adjudecarea licitației pentru tronsonul Biharia – Chiribiș de pe teritoriul județului Bihor, în lungime de 28,55 km.

Citiți mai mult pe www.eBihoreanul.ro!