Urmareste-ne pe

Actualitate

Imagini spectaculoase cu incendiul din Piața Cetate, făcute publice de pompieri

Publicat

pe

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Crișana a făcut publice imagini spectaculoase cu incendiul care a distrus, în noaptea de vineri spre sâmbătă, hala veche din Piața Cetate din Oradea.

Un comunicat al ISU arată că apelul prin 112 a fost făcut la ora 01.51, fiind trimise la fața locului echipajele de pompieri din cadrul Detașamentelor 1 și 2 Oradea și ale Gărzii 1 Mai.

„În momentul sosirii forțelor de intervenție, incendiul se manifesta generalizat la nivelul întregii hale, pe o suprafață de aproximativ 1600 de metri pătrați. Pentru gestionarea operativă a evenimentului a fost crescută capacitatea la nivelul Detașamentului 1 Oradea, fiind activată totodată grupa operativă a inspectoratului”, se explică în comunicat.

Acțiunea din teren a fost coordonată de șeful ISU Crișana, colonelul Sorin Caba.

Conform documentului, timp de aproximativ două ore şi 35 de minute, 56 de pompieri militari au acționat cu șase autospeciale de lucru cu apă și spumă și trei autoscări pentru localizarea și lichidarea incendiului, respectiv pentru protecția unei alte hale situate în apropiere și a tarabelor din piață.

Incendiul a fost stins în jurul orei 04.30, însă pompierii au rămas în piață, echipajele acționând în continuare pentru căutarea eventualelor focare ascunse și înlăturarea efectelor incendiului.

„Cauza probabilă de producere a incendiului este în curs de stabilire”, mai arată comunicatul.

Mai mult
1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Piața Cetate din Oradea a devenit un morman de moloz - Bihor24

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *