Urmareste-ne pe

Actualitate

Incendii izbucnite la un autobuz și un autoturism, de la scurgeri de combustibil

Publicat

pe

Un autoturism și un autobuz au fost cuprinse de flăcări, miercuri, la scurt interval de timp, ambele din cauza unor scurgeri de lichide combustibile, după cum au constatat ulterior pompierii.

Primul apel prin 112 a fost la ora 16.40, apelantul sesizând izbucnirea flăcărilor la o mașină care rula pe strada Parcul Traian din Oradea.

„Pompierii militari au stins incendiul (care se manifesta la compartimentul motor al mașinii) în limitele găsite, împiedicând propagarea acestuia la întregul autovehicul”, arată un comunicat transmis joi de Inspectoratul pentru Situații de Urgență Crișana, precizând că flăcările au distrus materialele plastice din compartimentul motor.

Cel de-al doilea apel prin 112 a fost făcut doar 20 de minute mai târziu, cu referire la un autobuz care rula pe strada Ovid Densușianu din Oradea.

„Pompierii militari au localizat și lichidat incendiul în aproximativ 10 minute, limitând pagubele la aproximativ doi metri liniari din izolația fonică și termică dintre motor și habitaclu”, mai arată ISU.

Din fericire, nici unul dintre cele două evenimente nu s-a soldat cu persoane rănite.

Mai mult
Click aici pentru a lasa un comentariu

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *