Urmareste-ne pe

Actualitate

Îți cauți job? AJOFM anunță o nouă bursă a locurilor de muncă, pe 16 septembrie

Publicat

pe

Bursa Generală a Locurilor de Muncă în Bihor va avea loc joi, 16 septembrie, înepând cu ora 10, la Arena Antonio Alexe.

Anunțul a fost făcut miercuri, de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Bihor.

”Scopul nostru este de a facilita întâlnirea cererii cu oferta de pe piața muncii din județul Bihor.

Pe de o parte, vrem să ajutăm șomerii și persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă să-și găsească un job pe măsura pregătirii și experienței lor profesionale.

Pe de altă parte, vrem să venim și în sprijinul agenților economici pentru a-și selecta și angaja resursele umane de care au nevoie.

Estimăm că oferta angajatorilor va fi, și de această dată, una generoasă, și vom avea aproape 1.000 de locuri de muncă vacante.

În plus, cei care vor participa la Bursă vor putea beneficia de consiliere personalizată și orientare în carieră, precum și de informații utile privind cursurile de formare profesională organizate de agenția noastră și parteneri.

Avem speranța că Bursa Generală a Locurilor de Muncă va fi un real succes și vom reuși, astfel, să dovedim, încă o dată, că suntem o instituţie modernă și flexibilă, care are capacitatea de a răspunde provocărilor de pe piaţa muncii”, a declarat Békési Csaba, directorul executiv al A.J.O.F.M. Bihor.

Firmele care doresc să participe la eveniment se pot înscrie gratuit până în data de 10.09.2021, ora 16.00, utilizând formularul disponibil pe website-ul Agenției www.anofm.ro.

Detalii suplimentare pot fi aflate și la numărul de telefon 0749090619 – Adrian Lupaș, AJOFM Bihor.

Mai mult
Click aici pentru a lasa un comentariu

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *