Urmareste-ne pe

Economie

Lista locurilor de muncă disponibile în Bihor. Ce joburi oferă firmele din parcurile industriale și instituțiile publice

Publicat

pe

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Bihor a anunțat, joi, lista locurilor de muncă disponibile în județ.

Potrivit informării, pentru absolvenții de studii superioare sunt disponibile 147 de joburi, atât la companii din parcurile industriale ale Oradiei – precum Celestica, Nidec, Eberspaecher sau Plexus – cât și la firme precum RER Vest sau Smartware, ori instituții publice, ca de pildă Primăria Oradea sau Universitatea din Oradea.

Și posturile ce se vor ocupate sunt diverse, de la contabili, economiști, programatori sau ingineri, până la designeri, kinetoterapeuți, directori, planificatori ori coordonatori de proiecte etc.

Cele mai multe joburi – 277 – sunt disponibile pentru muncitorii necalificați. Pe acest segment, companiile din Bihor caută ambalatori, distribuitori de presă, personal de curățenie, îngrijitori, manipulanți marfă, montatori subansamble ș.a.

În zona Aleșd sunt disponibile 29 de locuri de muncă, la Marghita – 30, iar la Salonta se caută angajarea a 60 de persoane.

Vezi AICI lista detaliată a locurilor de muncă disponibile în Bihor!

Mai mult
1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Angajări la Primăria Oradea: Peste 70 de posturi scoase la concurs - Bihor24

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *