Urmareste-ne pe

Actualitate

An dificil pentru OTL: Scădere a încasărilor cu 1,8 milioane de euro!

Publicat

pe

Anul 2020 a fost dificil pentru societatea de transport local din Oradea (OTL) care a trebuit să ceară o subvenţie de la municipalitate. „Dacă Primăria nu ne ajuta, puteam pune lacătul pe poartă”, a declarat joi directorul Viorel Pop.

Scăderea numărului de călători a provocat o diminuare a încasărilor cu 1,8 milioane euro, iar 130 din cei 490 de angajaţi au fost în şomaj tehnic.

Pandemia s-a reflectat şi în comportamentul călătorilor, doar 40% dintre ei cumpărând bilete de la chioşcuri, în timp ce ceilalţi au preferat sistemele electronice.

Pentru acest an, OTL are în plan îmbunătăţirea serviciilor prestate cu o aplicaţie de planificare a călătoriilor. Călătorul va vedea în timp real, pe telefonul mobil, unde este mijlocul de transport în comun şi când ajunge în staţie, iar ceidin staţii vor putea afla informaţii cu privire la timpul de sosire al garniturilor cu ajutorul a 55 de panouri de informare cu afişaj color.

OTL mai are în lucru linia de tramvai nouă, din Calea Aradului spre Cantemir, care ar putea fi dată în folosinţă pe 12 octombrie, de ziua oraşului.

Mai mult
Click aici pentru a lasa un comentariu

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *